Organisatie


Stichting Generatie Zuid is in 2014 opgericht maar komt voort uit de VOF (2010) Glow Music die in 2010 is gestart door Ivo en Nils Dierx en onder wiens vlag door de jaren heen diverse projecten ondernomen zijn en nieuwe deuren geopend zijn. In 2014 werd het tijd om verder te professionaliseren en is er gekozen om een stichting in het leven te roepen die verder gaat op de weg die Glow Music VOF is ingeslagen.

Achter Generatie Zuid gaan twee namen schuil van organisatoren die inmiddels hun sporen hebben verdiend in de muziek- en evenementenwereld.

Ivo Dierx (projectleider / productie / programmering) is sinds 2009 bezig met het organiseren van elektronische muziek evenementen. Onder de naam Glow Music is hij zijn eigen onderneming gestart met Nils Dierx. De afgelopen jaren heeft hij zijn bedrijf en visie doorontwikkeld tot een aantal succesvolle concepten. Ivo is afgestuurd aan de opleiding Media Entertainment Management.

Nils Dierx (projectleider / productie) is al tijdens zijn studie Communicatie & Multimedia Design samen met Ivo Dierx zijn eigen onderneming gestart; Glow Music. De aanleiding hier toe was een gemis in het aanbod van culturele evenementen en dansavonden voor jongeren/studenten in Den Bosch.