Overige activiteiten


Spatial Outdoor

Spatial Outdoor is een evenement voor vooruitstrevende elektronische muziek. Hierbij verbinden we lokaal talent aan internationale en nationale artiesten en bieden we een vooruitstrevend programma op het gebied van elektronische dansmuziek.

In 2015 zetten we de eerste stappen op een nieuw pad en starten we met een educatieve programmering. Naar ons idee het grondbeginsel van een bloeiende ‘scene’. We creëren ruimte waar nieuwe netwerken gevormd kunnen worden. We bieden Brabants ondergrondse talenten een volwaardige plek om zich te profileren aan professionals en aan het publiek.

Livestreams

Helaas heeft door COVID-19 Oranjekade festival 2020 niet kunnen plaatsvinden. Daarom hebben we dit jaar tijdens Koningsdag een livestream gedaan met artiesten die zouden optreden tijdens Koningsdag. Deze video’s zijn terug te vinden op Youtube. De livestream heet Oranjekater, vernoemd naar een zelfgebrouwen biertje dat gelanceerd is op Koningsnacht. (foto oranjekater? link youtube).

Expo

DJ collectief Spatial

Gif Festival

Het GIF festival is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij verschillende kunstdisciplines aan een overkoepelend thema worden gekoppeld en jonge makers worden gestimuleerd daarop te reageren. We geven jonge makers de kans zich te profileren door het publiek op hun manier te verrassen. GIF biedt ze een kans om gepusht te worden en zich verder te professionaliseren. Door kunst te verbinden aan een muzikaal programma, zoeken we meer aansluiting met nieuwe doelgroepen die normaliter niet snel een expositie bezoeken